#171 – De vorbă cu „americanii care urăsc România”

Acum câteva săptămâni toată România era disperată din cauza unor americani care aparent ar fi zis că România e cel mai oribil lucru care există în universul cunoscut. Pentru că noi nu suntem presa din România, să scriem mizerii de genul ăsta, am preferat să stăm de vorbă cu ei – și avem discuția înregistrată pentru voi, ascultătorii de ICR Podcast, dar nu numai.

I-am rugat pe Audrey și pe Harry să ne povestească despre călătoria lor prin România, despre felul în care au perceput țara și prin ce aventuri au trecut. Despre ce au dorit să spună de fapt și ceea ce s-a înțeles, și am încercat să le transmitem mesajul pe care noi l-am mai primit și de la alții ca noi: că înțelegem ce s-a întâmplat acolo, ce au vrut să zică, și că știm că nu au vrut să „dărâme” România în niciun fel.

Pentru că nu prea au avut parte decât de feedback negativ, v-aș invita să ne spuneți ce părere aveți voi despre ei – aici, pe postarea aceasta sau pe cea de pe Facebook – și am vrea să le transmite gândurile și întrebările voastre. Așa că vă rog, dacă vreți să auziți ceva în mod special de la Audrey și Harry dați-ne de veste.

audrey_harry

2 comentarii la „#171 – De vorbă cu „americanii care urăsc România”

  1. Oameni buni! Americanii nu știu ce este ăla curentul. Știți voi, legenda aceea transmisă din generație în generație la români care spune că dacă te trage curentul ți se umflă măselele, te doare capul, răcești sau faci gripă, unii oameni spun că poți să mori. Cum să deschidă românii geamul sau să pornească aerul condiționat când ei știu crudul adevăr despre curent. Este un secret care trebuie păstrat cu sfințenie ca nu cumva să îl afle străinii.

  2. Nu e ba vorba de curent. Il stiu si ei, se numeste draft. Problema e de la problemele noastre de igiena orala, in special cu cariile. Curentul sau AC-ul nu te afecteaza daca ai dintii ok, ceea ce marea lor majoritate au. La noi e cu vata in urechi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.