#185 – În care ne alienăm publicul fidel

Așa, de la început. După ce căutăm în disperare hashtag-ul de protest și ne dăm seama că suntem prea dezorganizați pentru a avea unul – ne punem pe alienat cel mai fidel public al ICR Podcast, în mod direct, urmând ca indirect să le reamintim de ce au plecat din România. Cu comentarii despre reacțiile românilor la postarea celor de la Discovery legată de Stephen Hawking, despre serialul Geții, despre statuia prințului Rainier de Monaco și războiul valaho-monegasc și despre războiul mult mai ascuțit de la USR.

4 comentarii la „#185 – În care ne alienăm publicul fidel

  1. Cred că ăsta a fost cel mai tare episod pe care l-am ascultat. Am râs cu lacrimi de premiul național pentru poezie de la Botoșani. Cel mai amuzant este că, după un sărci pe google am descoperit că îl văzusem în realitate pe celebrul Grigurcu, dar nu îi reținusem numele deloc. Cum, a fost prezent la festivalul de poezii din Sighetu Marmației, un festival la fel de impunător precum laureatul Grigurcu! :)))))

    • Eu (Dorin) am probleme să rețin numele marelui Grigurcu. Sunt sigur că după o vreme pur și simplu alunecă pe limbă!

  2. Apropo de faza cu anaf si vandutul de droguri asta mi-a adus aminte de o stire de acum cativa ani tot asa undeva in Moldova s-a dus ceva prunc sa ascunda un kil sau doua de cocaina ceva de genu la tara, bunicii curiosi dupa ce a plecat ala s-au dus si au gasit pachetul si pana la urma dupa o saptamana de degustari probabil frecvente si-au dat seama ca de fapt nu era faina.

    Pai voi va dati seama ce chef au tras taranii aia timp de o saptamana in sat? :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.