6 comentarii la „#199 – În care desfacem șampania pe care am desfăcut-o la episodul 100

  1. Eu nu v-am ascultat chiar peste 100 de ore, deci nu vă las mesaj pe Facebook. Dar consider că v-am ascultat de suficient de multe ori încât să vă las un comentariu aici 😀

    Prea multe nu am de zis. În ziua de azi, când timpul devine din ce în ce mai prețios, e o veritabilă realizare să poți capta atenția unui ascultător pentru adesea mai bine de o oră. Cum sunteți amândoi oameni cu scaun la cap și citiți, conversațiile voastre mi se par implicit interesante. Îmi place faptul că nu încercați să lăsați o impresie anume ci sunteți naturali (în biroul în care lucrez se ascultă radio gorila ca zgomot de fond iar discuțiile lor pretențioase sunt contrastant de grețoase…)

    Succes, sper să aveți parte de cel puțin șase sezoane și un film!

  2. eu de acord cu Bogdan! Doar că vă compar cu radioul care rareori are ceva mai bun. În plus, şi eu am evoluat,datorită vouă, în abilitatea de a accepta alte opinii. Nu sunt de acord că Dorin are o voce de care să nu-i placă, e bună, adică se aude. Doar oftaturile cu care intervine ar trebui cenzurate, dar doar ca exerciţiu de lăsat de ceva 🙂 Suportabile totuşi atâta timp cât nu intervine pe înregistrare, tare bine că nu e timp de editat, e mai sincer, mai de crezut podcastul neslefuit. Greu fără feedback dar vă descurcaţi.Poate de acum încolo capătă lumea curaj să comenteze, să propună… Mie-mi lipsesc recomandările voastre de la sfârşit, de muzică, de filme, dar mă adaptez şi profit de ce noutăţi aud în podcast. La multi ani ICRpodcast, daţi-i înainte cu emisiunile! Eu am dezvoltat dependenţă ,ascult ori de câte ori am timp şi mă oftic când nu pot imediat!

    • Cu asta ne mândrim și noi – că podcastul nostru e natural, neșlefuit, fără efecte să iasă perfect. Nu suntem pentru perfecțiune, ci pentru, în fond, entertainment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.