#212 – Notarii, adevărații campioni de skanderbeg în România

În care discutăm despre oameni care pleacă din țară, oameni care nu vor să muncească în țară, despre de ce mi-aș face firmă de electricieni în Iași (e un motiv misogin), dar și despre Denisa, Prințesa Manelelor și despre cum ar fi să contribuim noi pentru a face lucrurile alea despre care doar ne plângem că statul ar trebui să le facă.

Apropos de „skanderbeg” – Asociația Română de Skanderbeg nu știe cum se scrie termenul, iar albanezii sunt supărați pe noi, pentru că no, le punem un R ca să ne sune mai bine. Dar tot noi îi batem la sportul ăsta.

10 comentarii la „#212 – Notarii, adevărații campioni de skanderbeg în România

 1. Daca tot e sa ma plang de lucruri din episoadele trecute:
  – cu baiatul ala care a facut melodii rap dupa subiecte de bac ce aveti? A dat bacul anul asta, la 18 ani e acceptabil sa ai idei cringy, daca facea asta Cheloo sau Sisu Puya, era penibil, dar asa e oarecum ok.
  – cu Ghent de la Vice ce tot aveti, ca o data la vreo 10 episoade il pomeniti? omul ala a facut o lista de ce muzica ii place lui si celor de la Vice si publicului Vice, care e o nisa. n-a zis niciodata ca a facut un top general sau relevant cultural.

   • Cum vreți, eu n-ascult podcastul fix când apare, câteodată întârzii și cu o săptămână, iar când ascult, fac ceva, de exemplu merg cu bicicleta la muncă și când ajung deja uit să comentez. Așa că atunci când scriu ceva, că de exemplu aici, îmi vars toate ce s-au adunat.

    PS: eu ți-am trimis și lista de hipsterisme și rockereli și iar m-ai înțeles prost, n-am zis că e mai bună decât lista ta pop, ci că există și altceva în caz că sunt oameni interesați și nu vor să sape prea mult. Dacă e să discutăm de valoare, poate e mai slabă decât lista ta, dar alea sunt chestiile care in plac și n-am nicio intenție să aflu cine e Vescan sau Irina Rimeș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.