#232 – E mai ușor ca niciodată să faci ceva

Săptămâna asta vorbim un pic despre implicarea în politică (și ce ar însemna asta), despre politică destul de mult, după care tratăm un pic și subiectul nebunei de la metrou. Un pic despre funeraliile regelui Mihai, despre motto-ul casei regale și încă câteva subiecte care ar putea fi vag interesante.

Pentru finalul de an așteptăm sugestiile voastre. Veniți cu idei, aici sau pe pagina de Facebook, și noi o să încercăm să vă răspundem 🙂

Un comentariu la „#232 – E mai ușor ca niciodată să faci ceva

  1. De ce credeți că românul simte în continuare nevoia de-a scuipa pe stradă? Indiferent de statut, pătură socială sau vârstă. Vedem asta zilnic, de multe ori de la oameni pe care nu i-am asocia cu acest gest.

    Să fie aceeași ură sau același dezinteres care-i face să arunce gunoaie pe jos sau să nu curețe toaleta pe care tocmai au utilizat-o (mă refer aici la cele din clădirile/spațiile de birouri, deci mediul corporativ), sau e simpla lipsă a unor repere morale, lipsa bunului simț și a „dragului de frumos”? Culmea, de multe ori sunt aceiași oameni care critică mizeria din jur.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.