#241 – Cum să salvezi planeta și încă vreo doi-trei aiuriți

Știm despre România că o să fie țara în care corupția nu o să moară nici când o să fie toată sub ape – că tot o să se găsească unul să vină cu un costum de scafandru să fure ce au lăsat oamenii în urmă. În coordonatele astea, săptămâna asta veți vedea cum se ajunge de la Mircea Badea la salvarea planetei în sub 20 de minute – un tur de forță nemaifăcut de la ultimul om care s-a uitat la Mircea Badea și și-a dat seama că-i pierdere de vreme și-a închis televizorul. Răspundem și unei întrebări de la o ascultătoare – ce anume trebuie să înveți ca să fii programator peste 5 ani? Soluția e, din păcate, destul de simplă. Și răspunsul e în podcast.

Și că tot am vorbit, Alexandra Nechita e micuța Picasso. Care nu răspunde la Alo sau la bip.

2 comentarii la „#241 – Cum să salvezi planeta și încă vreo doi-trei aiuriți

  1. Legat de faza cu playlist-ul de la RockFM, mi-am amintit de modul in care televiziunile din SUA decideau ce pilots se vor transforma in seriale televizate.
    Difuzau acel pilot unui public; cele care aveau reactii ok de la toata lumea nu mergeau mai departe, iar cele care aveau reactii wow de la un grup mic, chiar daca nu erau pe placul majoritatii deveneau seriale televizate.
    Explicatia era ca preferau sa vada un grup mic de fani mai hardcore (care la nivelul populatiei SUA s-ar transorma oricum intr-un public destul de mare) care sa se uite tot timpul, sa cumpere tot timpul, decat un show ok-ish pentru chiar toata lumea, dar care poate era uitat repede si nu se diferentia de altele.
    Incerc sa imi amintesc cartea in care am citit asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.