#244 – Milităria din pod-cast

În care scoatem milităria din pod și-o aducem în podcast, sau ceva de genul ăsta, pentru că vorbim foarte mult despre armată. Și despre cum ai noștri nu par mult mai breji ca ai lor. Cel puțin așa ni se pare nouă.

4 comentarii la „#244 – Milităria din pod-cast

  1. Bun episodul 244!
    Despre mesaj si emitator- e important pt mine ca emitatorul sa aiba credibilitate. Daca vreau sa aflu un punct de vedere liberal, nu il caut la Raetchi, care a fost adus in politica si dus la mese de Dan Voiculescu ! Mai am un client- Petreanu- care in timp ce eu puneam afise cu Ratiu, noaptea, ca sa nu o iau pe cocoasa, lucra la A3, cu mama lui care inca lucreaza acolo. Acum, s-a trezit sa imi explice nimic despre nimic! Nu, multumesc!
    G4media- spun ca vor o alta abordare in bussines. OK, numai ca ei sunt un ONG, nu o afacere in care se platesc impozite. Au pornit confuz. Nu, multumesc! Si exemplele pot continua.
    keep in touch

  2. Boys, daca tot avem Spotify acum, nu va puneti si voi podcastul acolo? E misto ca tine minte unde ai ramas cu ascultarea, in cazul in care il inchizi -la fel cum face Netflix-ul. Acum, nu stiu daca implica vreun cost din partea voastra.

    • Cam asta fac toate aplicațiile de podcast. Da, facem tot posibilul să ajungem pe Spotify. Work in progress. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.