#256 – Automatizări

Automatizarea în societatea românească apare un pic mai devreme decât evoluția societății astfel încât să avem un melanj armonios. Săptămâna asta discutăm despre acest subiect, despre cum automatizarea va schimba societatea, despre cum în cele din urmă baza socială, morală este cea care va face diferența între o Românie de succes sau… Dar să nu speculăm la alternative.

2 comentarii la „#256 – Automatizări

  1. Un subiect pentru viitor.
    Nu știu cât de răspândită e practica, dar la ce penurie și fluiditate a angajaților este, mă face să cred că mulți angajatori fac acest lucru.

    Am auzit pe cineva zicând, că sub nicio formă să nu te lauzi cu ce angajați buni ai. Dacă se poate, să mai tai și să minți despre abilitățile lor. Omul primise de la o firmă de recrutare un programator. Peste o lună acea firmă îi cere un feedback. Pentru că era foarte bun, l-a apreciat maxim cu cinci stele. În două săptămâni, aceeași firmă i l-a suflat de nas.

    Întrebare: ca angajat, indiferent de domeniu, cum te poți apăra de minciunile angajatorilor?

    • Acolo e o treabă dificilă, nu știu dacă e o practică răspândită, ba din contră, în general în programare toți încearcă să explice că ei au cei mai tari oameni. Nu știu, totuși, cum putem noi să dăm o părere cât de cât bine studiată. Dar o să țin minte propunerea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.