Abonare

Podcastul nostru poate fi ascultat online – fie din articolele înscrise în acest site, fie de pe site-ul unde ne ținem înregistrările sursă, pe podbean. Dar nu așa se ascultă un podcast – cel mai des podcastul se ascultă de pe telefonul mobil, cu o aplicație dedicată. În felul acesta puteți să ascultați nu numai podcastul nostru, dar și alte podcasturi – și noi o să venim cu niște sugestii.

Pentru iPhone

Probabil că folosiți deja iTunes – tot ce trebuie să faceți este să căutați “istoria culturală”. Suntem acolo deja. Dacă nu, folosiți acest link ca să vă abonați la podcast. De îndată ce apare un nou episod aplicația vă va notifica. Dacă vă place ceea ce facem nu uitați să puneți cinci stele pentru conținut, și să scrieți un review – în felul ăsta ajutați să trimiteți vorba mai departe despre ceea ce încercăm să facem noi aici.

Pentru Android

Există o mulțime de aplicații de podcast pentru Android. Probabil tot ce trebuie să faceți este să dați o căutare după podcastul nostru cu “istoria culturală”. Dacă nu îl găsiți pe Brâncuși cu căști acolo, înregistrați feed-ul nostru: http://icrpodcast.podbean.com/feed/ – și o să primiți fiecare episod de îndată ce apare.

Dacă nu ați folosit o aplicație de podcast până acum, vă recomandăm PlayerFM – urmați link-ul acesta și instalați-vă aplicația din Google Play. 🙂

Alte posibilități

Pentru că internetul e mare și pentru că nu știm pe unde mai ajungem, o să încercăm să colectăm aici alte opțiuni de a asculta::