produs cu mândrie la Brașov

ICR Podcast

Istoria Culturală a României de săptămâna trecută până în zilele noastre

Despre ICRPodcast

Salut, bine v-am găsit la ICR Podcast. Noi suntem Dorin și Ovidiu și ne puteți asculta în fiecare săptămână vorbind despre cele mai importante lucruri ale săptămânii anterioare. Sau nu. Depinde cum avem chef.

Ne-am apucat de podcast în mai 2015. Câteva săptămâni mai târziu se vorbea, timid, despre podcast pe blogurile românești. Nu mai suntem singuri și asta e bine.

Un an mai târziu ne-am gândit că e timpul să ducem mai departe ideea inițială. Și începem de aici – ICRPodcast.ro va fi casa podcastului „Istoria Culturală a României de săptămâna până în zilele noastre”.

Momentan, site-ul e work-in-progress. Într-un timp scurt, însă, dorim să punem aici informațiile utile ascultătorilor, și să transformăm acest site într-o platformă dinamică de comunicare.

Bine ați venit. Hai să facem asta.

Cum se ascultă

Podcastul nostru poate fi ascultat online din articolele înscrise în acest site. Dar nu așa se ascultă un podcast – cel mai des podcastul se ascultă de pe telefonul mobil, cu o aplicație dedicată. În felul acesta puteți să ascultați nu numai podcastul nostru, dar și alte podcasturi – și noi o să venim cu niște sugestii.

Pentru iPhone

Probabil că folosiți deja iTunes – tot ce trebuie să faceți este să căutați “istoria culturală”. Suntem acolo deja. Dacă nu, folosiți acest link ca să vă abonați la podcast. De îndată ce apare un nou episod aplicația vă va notifica. Dacă vă place ceea ce facem nu uitați să puneți cinci stele pentru conținut, și să scrieți un review – în felul ăsta ajutați să trimiteți vorba mai departe despre ceea ce încercăm să facem noi aici.

Pentru Android

Există o mulțime de aplicații de podcast pentru Android. Probabil tot ce trebuie să faceți este să dați o căutare după podcastul nostru cu “istoria culturală”. Dacă nu îl găsiți pe Brâncuși cu căști acolo, înregistrați feed-ul nostru: https://icrpodcast.ro/podcast.xml – și o să primiți fiecare episod de îndată ce apare.

Dacă nu ați folosit o aplicație de podcast până acum, vă recomandăm PlayerFM – urmați link-ul acesta și instalați-vă aplicația din Google Play. În semnătură aveți mai multe modalități de a vă abona.