ICRPodcast #159 – Brexit și Casa Regală a României

Care e legătura între Brexit și Casa Regală a României? Niciuna, în mod evident. Marea Britanie chiar are o casă regală, spre deosebire de Casa Regală a României care și-a asigurat o sinecură de sub 1000 de lire sterline (chiar și devalorizate) de la statul român pentru principesa Margareta.

În schimb există o legătură între premiile Locus 2016 (link), Brexit și parada gay de weekend-ul ăsta. Irezistibilul Chuck Tingle, despre care am mai povestit, și care are o supremă intervenție literară.

Am mai discutat despre cărți, și Ovidiu a recomandat Trezirea Leviatanului publicată la Paladin. Coperta originală a Leviatanului e desenată de un artist român, Daniel Dociu, pe care unii din voi îl știu pentru că e omul cu conceptul artistic din spatele Guild Wars/Guild Wars 2. Dacă vreți să-i vizitați site-ul, lăsăm aici link-ul.

2 comentarii la „ICRPodcast #159 – Brexit și Casa Regală a României

  1. Salut,

    Nu știu de ce zice Eftimie că nu citește lumea cărțile care au luat premiul Hugo – „Dune” nu mi se pare o carte necitită. Și „Stranger in a Strange Land” a fost tare la vremea ei. Era și „Ender’s Game” pe acolo, și ceva din seria Fundația a lui Asimov, iar dacă „Harry Potter” nu s-a vândut și pe Neil Gaiman nu-l cumpără nimeni, meh.

    La Locus, iar, George R.R. Martin, Neil Gaiman, Rowling, Pratchett…

    Cărțile de Nobel sunt alea pe care nu le citește nimeni, mai degrabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.