Primăvara e timpul pentru ceva nou

Când am început ICR Podcast eram destul de singuri; ne-am apucat de podcast pentru că simțeam că în România nimeni nu face chestia asta așa cum trebuie. Acum suntem într-un punct în care am stat să ne gândim dacă ICR Podcast mai corespunde cu nevoia pe care o aveam atunci.

Și cumva, amândoi ne-am dat seama că suntem într-o zonă în care nu mai simțim nevoia să despicăm în patru fiecare eveniment al săptămânii. Că lucrurile care se întâmplă săptămână de săptămână ne impun niște ochelari de cal, o viziune limitată și o oboseală mentală pe care nu am putut să o mai ducem. Și am început acest podcast pentru că pe-atunci nu era nimeni care să merite ascultat. Acum există. Când am început să facem podcast, aproape nimeni nu asculta așa ceva – patru ani mai târziu se dau premii pentru cel mai bun podcast, și există concurență serioasă.

Și poate că cea mai sinceră chestie pe care am putea s-o facem ar fi să vă mulțumim că ați fost alături de noi prin 175 de episoade, și să închidem ceea ce a fost ICR Podcast. Au fost patru ani în care am învățat enorm, în care s-au schimbat neașteptat de multe lucruri. Și am lăsat în urmă câteva sute de ore de înregistrare, lucru pe care nu mi-l imaginam posibil acum 4 ani. ICR Podcast a fost pentru mine o școală, în care am învățat enorm de multe lucruri despre mine însumi înainte de toate. De-asta mesajul ăsta pare unul din cele mai grele lucruri pe care le-am făcut în podcast. Așa că închei mulțumindu-le tuturor celor care ne-au urmărit, care au colaborat cu noi, care au scris despre noi, care au participat în acest podcast din postura de invitați pentru răbdarea pe care au avut-o cu noi.

Istoria Culturală a României de săptămâna trecută până în zilele noastre vă mulțumește pentru audiție și participare. Episoadele pot fi găsite la această adresă.

[Dorin]

26 de comentarii la „Primăvara e timpul pentru ceva nou

 1. Imi pare rau. Abia asteptam lunea sa va ascult.
  Cum spun corporatistii: „Good luck in your future projects”!

 2. Tocmai ce am terminat ultimul episod si vroiam sa intru pe reddit sa postez. Mare pacat dar va respect decizia !

  Maca ati putea sa faceti un ultim podcast de despartire.

  Mult noroc !

 3. Păcat. A fost mișto. V-am descoperit acum 2 ani și v-am ascultat toate episoadele.
  Mult noroc in continuare!

 4. Vă mulțumesc pentru toate episoadele! A contat enorm pentru mine. Îmi doresc să fi ascultat podcast-ul ăsta acum 10 ani că aș fi fost departe acum 🙂 Dar nah, mai bine mai tarziu decât deloc.

  Baftă în tot ce veti face în continuare!

 5. Îmi pare rău, dar nu am ce face. Imi pare rău și că v-am descoperit abia acum un an. O să ascult și primii 3 ani de podcast, cu siguranță.
  Bravo vouă!

 6. Mulțumim tuturor de apreciere. A fost frumos, și chiar dacă știu că e o veste tristă, mă bucur să văd că ne-ați apreciat până la ultimul episod

 7. Foarte tristă veste, ICR Podcast e singurul pe care l-am ascultat complet, încă de la primul episod.
  Succes în continuare!

 8. Nasol, au scăzut așa mult ascultările? Nu zic că erați cel mai bun podcast, dar era interesant să vă ascult săptămână de săptămână când făceam curat prin casă, mergeam pe drum, conduceam sau alte lucruri din astea. Deși era cam dubios să trag cu urechea cum discută doi despre ce le trece prin cap.

 9. Eu regret.
  Deci sunt aproape sigur ca dacă dădeam share acum 2 episoade, altfel se întâmpla.
  Am uitat, plm, data viitoare suntem mai seriosi.

 10. Wow, asta da știre. Eu intrasem să descarc episodul de luni. Puteți pune, vă rog, toate episoadele lipsă începând cu #100 pe site, așa ca să fie.

  • O să încerc să-mi fac niște timp liber pentru pus episoadele, dar mă gândesc și la o soluție alternativă.

 11. Mda, m-a surprins, dar parcă mă așteptam să doriți altceva la un moment dat.

  Am învățat multe despre mine, culmea, de când vă ascult. Și cred că nu sunt singurul pe care l-ați ajutat să-si deschidă mintea și să fie autocritic (pe lângă altele).
  Acum pot dezinstala liniștit PlayerFM. Erați singurul „abonament”.

  Mult succes în tot ce veți face pe viitor. Vă urmăresc în continuare.

  O
  P.S.: Stai așa, că e și podcastul de istorie

 12. Pingback: Podcast “Un român în Londra” ep 62 – brexitoză, viața în Londra și sfaturi practice | Manuel Cheța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.