#2020-05 – Bucureștiul nu crede în Covid

Acest episod începe cu o jignire inutilă și de-acolo scade și mai tare în calitate. Vorbim despre podcasturi, despre de ce nu cred oamenii în COVID, despre importanța în societate a „Sportivilor” și alte lucruri de genul ăsta. Finalul, apoteotic, va fi despre o boală mintală. Din păcate, acest episod chiar nu are nimic util.

5 comentarii la „#2020-05 – Bucureștiul nu crede în Covid

  1. Pingback: Podcast “Un român în Londra” ep 124 – Domnul N. Vrednic – Manuel Cheța

  2. Ați mai avut discuția despre cine are un aparat de radio în ziua de azi. Am unul cu intrare USB, la care ascult podcasturi de pe un flash drive. La mine în bucătărie, vă ascult la „radio”, că tot petrec ceva timp pe acolo în fiecare zi.

    Și încă ceva. E prima oară, când ascult de cineva de pe internet ca să cumpăr ceva. Mi-am luat un cub Sony.

      • Excelent, deși cam scump. L-am cautat pe net să văd cum arată, apoi o săptămână m-am gândit dacă merită. L-am luat, pentru că e la reducere acum.

  3. De urit, nu, chiar mie mi-a placut mai mult decit unele vechi! Sport Total FM e f bun, intr-adevar pe muzica si pe comentariu sportiv. Era mai bun cind era si Radu Banciu care chiar e mai priceput la sport decit la politica. Si-a dat demisia de acolo pt ca patronatul nu a platit salariile colegilor sai si astia intrasera in greva. Dintre cunoscuti mai e Narcis Drejan si apoi au specialisti pe sporturi sau pe campionate de fotbal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.